Vi ger dig snabbhet och en pålitlig partner för din ekonomi

Din framgång är vår framgång - därför tar vi hand om din ekonomi som om den vore vår egen. Oavsett om du vill att vi sköter hela eller delar av din företagsekonomi, administration eller anlitar oss som konsulter. 

Vi på Investa Ekonomi tycker att det är viktigt med långsiktiga relationer, eftersom det skapar trygghet för våra kunder. Vi bryr oss om era affärer, vilket gynnar våra egna. För oss är professionalism och personligt bemötande ledord. Det kombinerar vi med gedigen erfarenhet och utbildning, och självklart håller vi oss uppdaterade på de senaste lagarna. Du kan låta oss sköta hela eller delar av din företagsekonomi tryggt förvissad om att den är i bästa händer och ägna dig åt din kärnverksamhet.

 

Vad behöver du hjälp med?

Vi jobbar med administration

Gör det du är bäst på, och låt oss ta hand om din löpande administration. Lägg ut löneadministration, arbetsgivaravgifter, myndighetskontakter och momsdeklaration på oss!

Din tid är viktig för dig. Att använda den till rätt saker i din verksamhet kan rent av vara affärskritiskt. Din affärsidé är det du ska driva, förvalta och utveckla. Det är där du ska lägga din tid, så att din verksamhet kan blomstra och växa.

Det är lätt hänt att administration blir en tidstjuv. Särskilt om det inte är det område man brinner för. Men vi brinner för administration, vi kan det som ett rinnande vatten. Att ta hand om löpande administration åt andra, så att de kan ägna sig åt det de är bäst på. Vi vill helt enkelt att du ska sova gott om natten och ägna dagarna åt det du tycker är roligt.

Vad kan vi göra för dig?

Är löneadministration, arbetsgivaravgifter, momsdeklaration och myndighetskontakter inte det du brinner för? Överlåt det åt oss, och ägna dig åt din passion.

Du kan vara trygg i att vi vet vad vi gör, och vi gör vårt bästa för dina affärer och din verksamhet. Vi har koll på lagar och regler, vi håller ordning på din administration.


Vi ordnar din företagsekonomi

Oavsett om det handlar om löpande bokföring, momsredovsining, fakturering och inbetalning, bokslut, årsredovsiningar och budgetarbete.

Vi har helhetssyn och kompetens för att ta hand om din företagsekonomi på bästa sätt. Vi har många års erfarenhet av att sköta företags ekonomi, och agerar gärna ett stöd så att du som företagare använder din verksamhets resurser på bästa sätt och uppnår dina mål. Lägg ut delar eller hela din företagsekonomi på oss.

Vi är både operativa och strategiska

Vi tar hand om det vardagliga praktiska arbetet, likaväl som punktinsatser och specifika behov.

Men vi tycker som sagt om en helhetssyn, och vill gärna finnas med i hela processen. Vi hjälper dig att sätta målen, skapa nya affärsmöjligheter och förnya din verksamhet.

Att det går bra för dig, är lika viktigt för oss som för dig. Med våra tjänster inom företagsekonomi kan du känna dig trygg, och lita på att vi tar hand om din ekonomi som om det vore vår egen.


Vi erbjuder paketlösningar

Vi skräddarsyr en paketlösning till dig efter dina behov. Kanske vill du sköta vissa delar själv, och vill ha avlastning med andra?

Vi tror på individualism. Det ett företag behöver är inte samma som ett annat företag. En verksamhets förutsättningar varierar, precis som behoven kan skifta över tid. Företagsekonomi har tydliga regler och vad som ska redovisas är styrt, men sättet att göra det och att avlasta dig kan variera. Vi vill vara säkra på att leverera den bästa lösningen för dig.

Därför tar vi fram en paketlösning för dig helt utifrån dina behov och önskemål. Våra tjänster utformas för att passa dig och ditt företag. Anpassat efter dina önskemål

Tycker du det är viktigast att få veta kärnpunkterna i rapporter och slippa läsa det du inte är intresserad av? Vi filtrerar gärna rapporter åt dig. det betyder att vi läser, analyserar och redovisar allt - sedan levererar vi det du är mest intresserad av att få veta. Resten har vi koll på.

Du slipper ägna tid åt att skanna igenom uppgifter och dokument. Vi har redan gjort det åt dig, och du kan vara trygg i att inte missa något.


Vi har vassa konsulttjänster

Läge för förändring? Vi hjälper dig med bolagsbildning och analyser. Vi är också riktigt vassa på finanskonsultation.

Ändrad bolagsstruktur? Behov av finansiell rådgivning? Riskanalyser? Företagsöverlåtelser? Upphandling? Finansiell utredning? Oavsett vilket, är det mycket att tänka på och ofta är stöd och inblick utifrån avgörande för lyckade förändringar.

Att ta sig fram genom lagar och regler och göra allt i rätt ordning vid större förändringar kan vara snårigt. Att dessutom göra det på smidigaste sätt är en utmaning. Vi har lång erfarenhet av att både ge råd och utföra bolagsbildning, finansiella analyser och konsultation. 

Gör det lite lättare för dig att fatta rätt beslut och genomföra dem.

Vi har kompetensen du behöver och agerar gärna både samtalspartner och konsulter. Vårt mål är att dina mål ska uppnås, på bästa sätt. Att underlätta för dig att fatta välgrundade beslut, där vi har övervägt varje aspekt.

När det sedan är dags att genomföra det du har bestämt dig för, om det är bolagsbildning, företagsöverlåtelser eller upphandlingar, kan vi bistå dig med praktisk hjälp.